CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

2010. február 28., vasárnap

fociiis:

Vannak akik azt hiszik a futball olyannyira fontos, úgyszólván élet-halálkérdése. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal több.


„Sohasem szabad elfelejteni, hogy a futball egy játék: egy gyönyörű játék, amely sokakat tesz gazdaggá, de ami a szurkolóknak nem a pénzről szól”

Aki focizott vagy aki valódi drukker, az tudja, a futball a győzteseké.Idegen a játék szellemétől például azt mondani, hogy inkább játsszunk jól, szépen, és veszítsünk, mint rossz játékkal nyerjünk. Nem. Nyerni kell. És ha nyerünk, azt úgyse lehet mindig rossz játékkal.

"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!"



"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is,és megtanított arra is,hogy az öröm úgyis fellülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a megkönnyebbülés és a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre....."
 
Focistával soha ne kezdj, mert könnyen kicselez.(<-----ez nagyon igaz :(..(b*zi ZTE-sek:)).)


A foci szabályai valójában roppant egyszerűek: ha mozog, rúgj bele. Ha nem mozog, addig rúgjad, amíg mozogni nem kezd.


ezek nem annyira focisak de azért jók:

Nyújtsd mindig a legtöbbet! Ne elégedj meg azzal, ami vagy! Próbálj meg az lenni, ami lehetnél!


Győzni sohasem könnyű, de megpróbálni azért érdemes.!!


LIVERPOOL 4EVER ,YNWA, TORRES &GERRARD(L)

0 megjegyzés: