CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

2011. december 20., kedd

barátság kupac♥

a jó barát aggódó arccal kérdezi, hogy "biztos jól vagy?" amikor beütöd a térded a mászókába. az igaz barát hangosan kiröhög, és a képedbe ordítja, hogy "BALFASZ!" :DD ♥




A legjobb barátaid azok, akik megértenek akkor is, ha nem mondasz semmit, akik egy órát is várnak mikor te annyit mondtál: 'várj egy percet' és azok, akik melletted maradnak mikor azt mondod: hagyjatok egyedül..


Se több, se kevesebb. Csak egy ember…
Egy ember, aki valóban ismer, akinek elmondhatom gondolataim, titkaim, még ha azok jelentéktelennek is tűnnek. Ő az, akiben teljesen megbízok, és bármikor számíthat rám. Az az ember, akivel képes vagyok órákig nevetni és beszélgetni, olykor teljesen értelmetlen dolgokról. Az a valaki, aki mindig fontos marad számomra. Igen, Ő az igaz barátom. ♥

Néha az életben, te találsz egy különleges barátot.
Valaki, aki megváltoztatja az életedet azáltal, hogy csak része annak.
Valaki, aki megnevettet addig, amíg nem tudod abbahagyni.
Valaki, aki meggyőz téged, hogy valóban van egy bezárt ajtó, ami csak arra vár, hogy kinyisd.
Ez az örök barátság.

Ha a dolgok nem úgy alakulnak ahogy várod, amikor szomorúság tölti el a szíved..

Amikor könnyek gyűlnek a szemedbe, mindig emlékezz három dologra:
1. Melletted voltam.
2. Melletted vagyok.
3. És melletted is leszek.. ♥


Van néhány olyan ember, akikkel nem kell minden nap beszélned, akik ezredszerre is végighallgatják tőled ugyanazt a történetet.. és ha te idiótaként táncolsz, vagy addig nevetsz, amíg már sírnod kell, akkor is azt mondják: igen, ő a legjobb barátom. :)

egy pasi sem ér többet, mint a barátnőm.♥

A barátok olyanok, mint a lufik, ha egyszer elengeded őket, lehet, hogy nem kapod őket már vissza.. Úgyhogy próbálj meg vigyázni rájuk, hogy sose veszítsd el őket..

0 megjegyzés: